BATMAN / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

AĞIZ VE DİŞ HASTANESİ GEZİMİZ

Ağız ve diş sağlığının korunması için, küçük yaşlardan itibaren ağız ve diş bakımının alışkanlık haline getirilmesi önemli olduğu için ;Okulumuz  öğrencileri Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine bilgilendirme amacıyla gezi düzenlendi.Gezide doktorlar çocuklara ağız ve diş sağlığının önemi ile ilgili bilgiler verdiler, diş sağlığının vücut sağlığı için ne kadar önemli olduğunu açıkladılar, diş tedavisinde kullanılan araç gereçleri tanıttılar, çocukların bu araçları yakından görmelerini sağladılar, değerli doktorlarımız tüm öğrencilerin ağız ve dişlerini muayene ettikten sonra çocuklara hediye verdiler. Öğrencilerimize ayrıca diş fırçası ve diş macunuda armağan ettiler. Sınıf Öğretmenimiz Siraç AKÇAY ın katılımı ile yapılan gezide öğrencilerimiz diş sağlığının önemini kavrayıp dişlerimizi nasıl koruyacağımıza dair bilgi edinmiş oldular.Gezimiz sırasında diş hekimleri tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Hakkında Sunum ve Bilgilendirme yapıldı. Model Üzerinde Fırçalama ve Diş Bakımı Eğitimi aldık. Tedavi Kliniklerini gezip, öğrencilerimize diş taraması yapıldı ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliğimize katılım sağlayarak katkı sunan  Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastane Başhekim Mahsum EKİNCİ , Çocuk  Diş poliklinik Doktorları Hanife MEMİŞ -Bedia TEKER Hanımlara ve personelleri Murat SABAZ -Nurullah ÖKSÜZ Beylere çocuklarımıza ağız ve diş sağlığı hakkında verdikleri o güzel bilgi ve hediyeler için , göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 14:36 - Görüntülenme: 84